Voorschotregeling Toevoegingen

  • Home
  • Voorschotregeling Toevoegingen

Uw toevoeging financieren wanneer u dat wilt

Van uw toevoeging wordt binnen 24-uur 85% uitbetaald. De resterende 15% volgt na vaststelling RvR minus het factorloon. Het financieren van uw toevoegingen is een flexibele bevoorschotting die meegroeit met de omzet van uw praktijk. 

Direct contact opnemen

Ook direct uw toevoeging betaald krijgen?

Direct bij aanvang van een toevoegingszaak meer liquiditeit. Cardec Voorschotregeling Toevoegingen biedt deze unieke dienst aan. U ontvangt direct 85% bevoorschotting. De resterende 15% volgt na vaststelling RvR minus het factorloon. Voorschotregeling Toevoegingen is een flexibele bevoorschotting die meegroeit met de omzet van uw praktijk. 

Huidige situatie

Nadat de Raad de toevoegingspunten heeft toegekend, begint u aan de zaak die wellicht maanden in beslag neemt. De uiteindelijke betaling komt pas vrij aan het eind van de zaak. Dit betekent dat u uw onderhanden werkpositie zelf moet zien te bevoorschotten, terwijl u niet weet wanneer de afrekening volgt.

Nieuwe situatie

De Raad behandelt deze vorm uitsluitend als een wijziging van de betaalopdracht en heeft aangegeven het adres van de nieuwe betaalregeling op opdracht van de advocaat ook gewoon door te zullen voeren. Het grote voordeel van deze voorschot mogelijkheid is dat u een constante liquiditeitsstroom in uw onderneming verkrijgt, waardoor u de onderhanden werkpositie niet achteraf hoeft te declareren maar waarbij u deze steeds voor het grootste deel vooruit declareert. 

Hiermee verhoogt u uw liquiditeitspositie, hetgeen u meer financiële ruimte biedt.

Bij toekenning door de Raad ontvangt u binnen 24 uur bij 85% op uw rekening!

De Raad voor Rechtsbijstand betaalt de vaststelling op de toevoeging uit op de rekening van Cardec, waarna met u wordt afgerekend en het restant, na aftrek van de fee, op uw rekening gestort wordt.

Wilt u meteen tot zaken komen dan kunt u heel gemakkelijk het  Aanvraagformulier Voorschotregeling Toevoegingen  downloaden en ingevuld aan ons retour mailen. 

Heeft u een vraag of opmerking over deze unieke service?

Wilt u graag door ons teruggebeld worden? Maak dan gebruik van onze “Stel een vraag of bel mij terug” optie. Meteen een vraag stellen kan ook door te chatten met één van onze specialisten.