Meer informatie? 070 - 51 192 63
  • vriendelijk gezicht

Contact

070 - 51 192 63

Heeft u een vraag?
Geef het antwoord op 8 plus 3 in het volgende veld:
Wilt u worden teruggebeld?
Geef het antwoord op 8 plus 3 in het volgende veld:
Wilt u op de hoogte blijven?
Geef het antwoord op 8 plus 3 in het volgende veld:

Laatste nieuws

Dat is Cardec


Financiële diensten met unieke kredietwaardigheids databank

Cardec is een portaal voor financiële zaken en oplossingen met geïntegreerde schakeling naar een unieke kredietwaardigheids databank ten behoeve "van en voor" Advocaten en Notarissen.

Waarom Cardec

Aanleiding was enerzijds de constatering dat cliënten van advocaat wisselden met achterlating van onbetaalde nota’s en anderzijds de toenmalige bepaling in de gedragsregels dat geen advocaat een zaak zal aannemen als de vorige advocaat niet is betaald. De vraag kwam op: “Hoe is dit, als de cliënt niets zegt, te achterhalen?” De oplossing werd gevonden in de bancaire praktijk: banken hebben voor een vergelijkbaar probleem het BKR opgericht. 

De Databank

Hoe meer u van uw cliënt weet, hoe beter u de cliëntwaarde kunt inschatten. In de databank ontvangt u een overzichtelijk risicoprofiel van uw relatie of toekomstige cliënt.

Meer diensten

Cardec biedt meer financiële diensten/producten -met extra korting- voor Cardec Deelnemers, zoals online consumententoetsingen en kredietrapporten, verhaalsrapporten, bemiddeling bij factoring, incasso, financieringen, outsourcing, detachering en toetsen in het VIS (van het BKR). 

 


 
Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met onze diensten
 

Neem contact op