Meer informatie? 070 - 51 192 63

Contact

070 - 51 192 63

Heeft u een vraag?
Geef het antwoord op 1 plus 4 in het volgende veld:
Wilt u worden teruggebeld?
Geef het antwoord op 1 plus 4 in het volgende veld:
Wilt u op de hoogte blijven?
Geef het antwoord op 1 plus 4 in het volgende veld:

Laatste nieuws

Cardec: centraal krediet informatiesysteem voor de advocatuur

Registreren wanbetalers

De Cardec databank is een centraal krediet informatiesysteem dat onder andere advocaten de mogelijkheid biedt om online de kredietwaardigheid van cliënten te toetsen binnen hun eigen beroepsgroep. Advocaten kunnen in de databank dubieuze debiteuren registreren en debiteuren toetsen. Zo krijgen zij een beter inzicht in de betalingsmoraal van mogelijke cliënten en kan het debiteurenrisico worden verkleind. Immers, door de toetsing vooraf is er de mogelijkheid om te bepalen of, en op welke condities, een cliënt aanvaard wordt. Hierdoor is er een grotere kans op volledige betaling van de geleverde diensten.

Debiteurenrisico verkleinen

Met behulp van de databank kan een advocatenkantoor zijn liquiditeitspositie aanzienlijk verbeteren en worden de afschrijvingspercentages veroorzaakt door non-betaling sterk verminderd. Cardec biedt advocaten met haar databank de mogelijkheid om het debiteurenrisico te verkleinen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Cardec databank past goed binnen het principe van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kantoren moeten maatregelen nemen ter beteugeling van de afschrijvingspercentages. Door het registreren van dubieuze debiteuren worden de wel betalende cliënten beschermd tegen de hogere kosten die ontstaan door wanbetalers.

Ook toegang tot consumententoetsingen en kredietrapporten

Naast haar databank biedt Cardec ook toegang tot online, real-time consumententoetsingen en kredietrapporten. Zo kan een kantoor een compleet beeld krijgen in hoeverre cliënten aan hun betalingsverplichtingen kunnen en/of zullen gaan voldoen.

Nieuwsgierig?

Maak nu gebruik van dit unieke kennismakingsaanbod. Reageer voor 1 december en betaal het eerste jaar slechts 360 Euro!

Aanbod: € 360 (excl. BTW) per advocaat / 1e advocaat per jaar
Licentie: Iedere volgende advocaat van het kantoor  € 100 per jaar, met gebruikmaking van de toetsen/ kredietrapporten. Licentieperiode 2 jaar.


1. Licentie    € 100
2. Online toetsen in de Cardec Databank en/of consumententoetsingen - 100 stuks    € 100
3. Online kredietrapporten - 10 stuks**     € 200
       € 400
     
  Extra korting 10 % -/- € 40
  Totaal    € 360

** Standaardprijs kredietrapporten € 24 - € 32 per rapport.

Kantoor aanmelden