Meer informatie? 070 - 51 192 63
  • Internationaal
  • meer liquititeit
  • Home-banner-advocaat
  • Home-banner-monitor-mijn-cardec
  • home-banner Sommatie service

Contact

070 - 51 192 63

Heeft u een vraag?
Geef het antwoord op 5 plus 6 in het volgende veld:
Wilt u worden teruggebeld?
Geef het antwoord op 5 plus 6 in het volgende veld:
Wilt u op de hoogte blijven?
Geef het antwoord op 5 plus 6 in het volgende veld:

Laatste nieuws

Kredietrapporten van 125 miljoen organisaties uit Europa, VS & Canada direct online beschikbaar.

Kredietrapporten aanvragen   

Door de wereldwijde economische crisis is het voor ondernemers die ook buiten de landsgrenzen zaken (willen) doen steeds belangrijker om ook internationale klanten zorgvuldig te monitoren en de kredietwaardigheid van zakelijke partners goed in de gaten te houden.

Wereldwijd zaken doen hoeft echter niet meer angstaanjagend te zijn. Cardec biedt met haar partner een volledig pakket met internationale rapporten die gemakkelijk online en offline via deze pagina op te vragen zijn. Cardec verzekert u van volledige en betrouwbare informatie over buitenlandse ondernemingen tegen een zeer efficiënte prijs.

Onze internationale kredietrapporten uit 39 landen zijn direct online beschikbaar en altijd actueel. Ondernemers hebben via de online database van Cardec direct toegang tot kredietrapporten van 125 miljoen organisaties uit Europa en Noord-Amerika.

Rest van de wereld

Voor landen die geen deel uitmaken van de Internationale database, hebben wij geregeld dat ook deze bedrijfsinformatie beschikbaar is wanneer u die nodig heeft. U kunt van meer dan 200 landen online rapporten bestellen en bij oplevering downloaden.

Aanvragen van een rapportage:

Als u nog geen account heeft, kunt u deze gemakkelijk bij ons aanvragen door middel van het invullen van het aanvraagformulier. Druk op de button en bekijk meteen met uw eerste rapport.

Meteen een Internationaal rapport aanvragen? 

Bel het gratis informatie nummer 070 - 511 92 63  voor een vrijblijvende kennismaking of voor meer informatie over onze internationale rapporten. Vanzelfsprekend kunt u ook onderstaand chat gebruiken om meteen in contact te komen met één van onze medewerkers.