Meer informatie? 070 - 51 192 63
  • meer liquititeit
  • Home-banner-advocaat
  • Home-banner-monitor-mijn-cardec
  • home-banner Sommatie service

Contact

070 - 51 192 63

Heeft u een vraag?
Geef het antwoord op 4 plus 6 in het volgende veld:
Wilt u worden teruggebeld?
Geef het antwoord op 4 plus 6 in het volgende veld:
Wilt u op de hoogte blijven?
Geef het antwoord op 4 plus 6 in het volgende veld:

Laatste nieuws

Kredietwaardig

Voordat u een contract afsluit met een klant is het verstandig om te controleren of deze klant kredietwaardig is. De kredietwaardigheid is namelijk van een groot aantal factoren afhankelijk, zoals de gehanteerde kredietlimiet, het actuele risicoprofiel en het betalingsgedrag. Om het risico dat u loopt op te late of non-betaling van uw facturen te verkleinen, kan Cardec u snel van actuele en betrouwbare informatie voorzien over de kredietwaardigheid van uw klant. Met de bedrijfskredietrapporten van Cardec beschikt u onder meer over informatie over rechtzaken, bestuurders, jaarverslagen over de afgelopen drie jaar, verwachte betalingen, de kredietlimiet en een kredietscore. Zo beschermt u uw bedrijf tegen dubieuze of niet betalende debiteuren.

 

Vraag direct online een kredietrapport op en verklein het financiële risico dat u loopt!

Aanvragen

 

 

 

Cardec biedt bedrijfsrapporten over meer dan 1.6 miljoen bedrijven in Nederlanden online toegang tot 32 miljoen Europese rapporten uit zo'n 30 landen, U.S.A en Canada. Offline toegang (op aanvraag) tot credit reports uit 250 landen (alfabetische lijst met prijzen en levertijd). Met de informatie uit deze bedrijfsrapporten bent u al in de beginfase op de hoogte van de kredietwaardigheid van uw klant en kunt u een goede afweging maken. Zo worden mogelijke risico's voor uw liquiditeitspositie vermeden.

Cardec biedt advocaten, notarissen, accountants en belastingadviseurs bovendien de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de Cardec Databank. Met dit krediet informatiesysteem krijgt u, per beroepsgroep, direct een betrouwbaar inzicht in het betalingsgedrag van uw cliënt binnen deze beroepsgroep. Het controleren van de kredietwaardigheid met het Cardec centrale krediet informatiesysteem werkt bovendien preventief tegen te late of non-betaling van uw nota's. Hiermee neemt het aantal niet-betalende en dubieuze debiteuren af en verbetert u op eenvoudige wijze uw liquiditeitspositie.