Meer informatie? 070 - 51 192 63
  • meer liquititeit
  • Home-banner-advocaat
  • Home-banner-monitor-mijn-cardec
  • home-banner Sommatie service

Contact

070 - 51 192 63

Heeft u een vraag?
Geef het antwoord op 4 plus 3 in het volgende veld:
Wilt u worden teruggebeld?
Geef het antwoord op 4 plus 3 in het volgende veld:
Wilt u op de hoogte blijven?
Geef het antwoord op 4 plus 3 in het volgende veld:

Laatste nieuws

Krediet check

Een toenemend aantal bedrijven wordt geconfronteerd met niet of te late betaling van facturen, is dit voor u herkenbaar? U loopt hierdoor ongewild een financieel risico. Door vooraf een krediet check uit te voeren en een kredietrapport op te vragen, krijgt u snel en eenvoudig inzicht in de financiёle gezondheid van uw (potentiёle) klant. Daarmee verkleint u het risico dat u loopt op te late of non-betaling van uw facturen en kunt u eenvoudig besparen op aanmanings- en incassokosten. Zo kunt u met een eenvoudige krediet check uw liquiditeitspositie verbeteren.

Voer nu een krediet check uit, vraag hier direct online een kredietrapport op!

Aanvragen

 

 

 

Wilt u meer inzicht in de bedrijfsvoering van uw (potentiёle) klant dan kan een bedrijfsrapport of kredietrapport  uitkomst bieden. Cardec biedt bedrijfsrapporten met zeer uitgebreide informatie over meer dan 1.6 miljoen bedrijven in Nederland en online toegang tot 32 miljoen Europese rapporten uit zo'n 30 landen, U.S.A en Canada. Offline toegang (op aanvraag) tot credit reports uit 250 landen (alfabetische lijst met prijzen en levertijd). Met deze rapporten beschikt u onder meer over recente jaarverslagen, informatie over bestuurders, informatie over rechtzaken en informatie over verwachte betalingen. Zo bent u al in de beginfase op de hoogte van de kredietwaardigheid van uw cliënt en kunt u een goede afweging maken. Mogelijke risico’s voor uw liquiditeitspositie kunt u daarmee vermijden.

Voor advocaten, notarissen, accountants en belastingadviseurs biedt Cardec bovendien per beroepsgroep een krediet check. Deze check in het centraal krediet informatiesysteem van Cardec is een snelle en eenvoudige manier om de betalingsbetrouwbaarheid van een (potentiële) cliënt te controleren. Door het registreren van facturen in het beveiligde en afgeschermde centrale krediet informatiesysteem van Cardec, is er een grotere kans op volledige betaling van de geleverde diensten en verhoogt u de betalingsmoraal van uw cliënten.

Een krediet check in het krediet informatiesysteem van Cardec geeft u direct een betrouwbaar en actueel inzicht van het betalingsgedrag van uw (potentiële) cliënt. Zo verkleint u het risico dat u loopt op te late of non-betaling van uw facturen. Met een krediet check kunt u eenvoudig besparen op aanmanings- en incassokosten waardoor uw liquiditeitspositie op eenvoudige wijze kan worden verbeterd. Tot slot heeft (mogelijke) registratie in het Cardec krediet informatiesysteem een preventieve werking tegen te late of non-betaling van uw nota's.