Meer informatie? 070 - 51 192 63
  • meer liquititeit
  • Home-banner-advocaat
  • Home-banner-monitor-mijn-cardec
  • home-banner Sommatie service

Contact

070 - 51 192 63

Heeft u een vraag?
Geef het antwoord op 4 plus 5 in het volgende veld:
Wilt u worden teruggebeld?
Geef het antwoord op 4 plus 5 in het volgende veld:
Wilt u op de hoogte blijven?
Geef het antwoord op 4 plus 5 in het volgende veld:

Laatste nieuws

Credit check

Facturen die niet of die te laat betaald worden waardoor u een financieel risico loopt, herkenbaar?
Om een goede inschatting te maken van de risico's die u loopt is een grondige toetsing van de kredietwaardigheid van groot belang. Cardec biedt u bedrijfsrapporten met zeer uitgebreide bedrijfsinformatie zoals informatie over de bestuurders, rechtzaken, informatie over de kredietscore en informatie over verwachte betalingen. Zo bent u al in de beginfase op de hoogte van de kredietwaardigheid van uw klant en kunt u een goede, weloverwogen beslissing nemen ten aanzien van de aanname van deze nieuwe klant. Mogelijke risico's voor uw liquiditeitspositie kunt u daardoor vermijden.

Loop geen onnodig financieel risico en vraag direct een kredietrapport op

Aanvragen

 

 

Cardec biedt bedrijfsrapporten over meer dan 1.6 miljoen bedrijven in Nederland en online toegang tot 32 miljoen Europese rapporten uit zo'n 30 landen en ook U.S.A. en Canada. Offline toegang (op aanvraag) tot rapporten uit 250 landen (alfabetische lijst met prijzen en levertijd).

Door vooraf met een bedrijfskredietrapport een credit check uit te voeren, een controle op het betalingsverleden van uw (potentiёle) klant, krijgt u een gedegen inzicht in de kredietwaardigheid en de risico’s die u loopt. Zo voorkomt u onnodige afschrijvingen en overkreditering.

Naast deze uitgebreide kredietrapporten biedt Cardec aan advocaten, notarissen, accountants en belastingadviseurs bovendien de mogelijkheid om via de Cardec Databank per beroepsgroep, direct, een actueel en betrouwbaar inzicht te krijgen in het betaalgedrag van een cliënt binnen de beroepsgroep. Dit centraal krediet informatiesysteem biedt een beveiligde en afschermde omgeving om niet betaalde facturen te registreren. Zo voorkomt u met een eenvoudige credit check onnodige afschrijvingen en overkreditering.

Door voordat u een cliënt accepteert eerst een credit check uit te voeren met behulp van de actuele informatie in het centrale krediet informatiesysteem van Cardec, kunt u effectief uw debiteurenrisico verkleinen. Het Cardec centrale krediet informatiesysteem werkt bovendien preventief tegen te late of non-betaling van uw nota's. Hiermee neemt het aantal niet-betalende en dubieuze debiteuren af waardoor u kunt besparen op aanmanings- en incassokosten. Tot slot heeft (mogelijke) registratie in het Cardec krediet informatiesysteem een preventieve werking tegen te late of non-betaling van uw nota's. Zo draagt registratie in het centraal krediet informatiesysteem bij aan het verbeteren van de betalingsmoraal van uw cliënten en kunt u door het uitvoeren van een credit check op eenvoudige wijze uw liquiditeitspositie verbeteren.