Meer informatie? 070 - 51 192 63
  • meer liquititeit
  • Home-banner-advocaat
  • Home-banner-monitor-mijn-cardec
  • home-banner Sommatie service

Contact

070 - 51 192 63

Heeft u een vraag?
Geef het antwoord op 7 plus 2 in het volgende veld:
Wilt u worden teruggebeld?
Geef het antwoord op 7 plus 2 in het volgende veld:
Wilt u op de hoogte blijven?
Geef het antwoord op 7 plus 2 in het volgende veld:

Laatste nieuws

Betalingsgedrag bedrijven

Het betalingsgedrag van bedrijven kan er voor zorgen dat u ongewild een financieel risico loopt. Immers het uitstellen of zelfs niet betalen van uw facturen, kan er toe leiden dat u wordt geconfronteerd met extra kosten en een negatief effect op uw liquiditeitspositie. Door vooraf het betalingsgedrag van een (potentiële) cliënt of nieuwe relatie te controleren, kunnen al veel problemen worden voorkomen. Wilt u een goede inschatting kunnen maken van de mogelijke risico's die u loopt, dan is het aan te bevelen om een bedrijfsrapport op te vragen.

Neem geen onnodige risico's en vraag direct online een kredietrapport op!

Aanvragen

 

 

Cardec biedt bedrijfsrapporten over meer dan 1.6 miljoen bedrijven in Nederland, online toegang tot 32 miljoen Europese rapporten uit zo'n 30 landen, U.S.A en Canada. Offline toegang (op aanvraag) tot credit reports uit 250 landen (alfabetische lijst met prijzen en levertijd). In deze rapporten treft u zeer uitgebreide bedrijfsinformatie aan zoals recente jaarverslagen, informatie over de bestuurders, rechtzaken, verwachte betalingen, informatie over de kredietlimiet en een kredietscore. Met de beschikking over deze informatie bent u al in de beginfase op de hoogte van de kredietwaardigheid en worden mogelijke risico's voor uw liquiditeitspositie vermeden.

Voor advocaten, notarissen, accountants en belastingadviseurs biedt Cardec bovendien de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het Cardec centrale krediet informatiesysteem. Dit systeem biedt per beroepsgroep de mogelijkheid om direct inzicht te krijgen in het betalingsgedrag van de cliënt binnen deze beroepsgroep. Registratie geeft niet alleen inzicht, het werkt bovendien preventief tegen te late of non-betaling van uw nota's. Hierdoor neemt het aantal niet-betalende en dubieuze debiteuren af waardoor u kunt besparen op aanmanings- en incassokosten. Zo draagt registratie in het centraal krediet informatiesysteem bij aan het verbeteren van het betalingsgedrag van uw cliënten.